Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opowiem wam pewną historię...

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W poniedziałek pojechałem w góry 700km tam i z powrotem ( wczoraj wróciłem )

Podczas mojej podróży widziałem napisy na blokach " JP ARMIA ISAMUXPOMPA CS:GO " przy czym co godzina takie gówno było na blokach.

Gdy dojechałem na miejsce, dowiedziałem się, że jakies 10letnie dziecko które zamiast gadać o wycieczce, pierdoliło o skinach które obstawiało, i powiedziało że jak k***a wróci z tej wycieczki to od razu idzie po paysafecard, kupować skiny i obstawiać, spytałem się go czy grał kiedys na dust 2 to oczywiscie nie k***a tylko na mirage którego jeszcze do końca nie zna.

Dodałem go do znajomych na steam, patrzę, jest w grze.

Ok, zerkam tutaj na jego profil a tu co k***a? 500h w grze i 300 wygranych i silver 2.

Zagrałem z nim mecz, to dziecko co chwilę w randomach na anglików mówiło że " wyrucham ci matkę "

Rzucało fleshe na swoje pryszczate ryje i jedyne co potrafiło robić to zagłuszać kroki przeciwników mikrofonem z biedronki za 20zł.

Pozdrawiam, i mam nadzieję że ta historia się spodobała, ponieważ ten dzieciak do każdego podskakiwał i gadał, że podaj adres ( do anglika ) to do ciebie pojadę.

Anglik oczywiscie na to " you from? "

A ten dzieciak 10letni " zamknij mordę i graj " a to dziecko miało u nas w teamie 2kille z czego ja 30 i anglik 20 iles, z tego co pamiętam kicka dostał i go usunołem ze steama.

Po czym zaczoł mi spamować to go musiałem zablokować a profil ustawić na sekundę prywatny.

To jeszcze nie koniec, w tych górach jakies inne 10-12 letnie dzieciaki gadały o randze silver 2 że wbił po 100 wygranych z czego mówili że nie umieją odpalić " aimbota " i że mają jakis " błąd " bo k***a ich wywaliło z komunikatem VAC.

Gdybym miał w tym telefonie nagrywanie, to chętnie bym nagrał tego dzieciaka i dał to nagranie gdzies tutaj na youtube.

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

wszystkich nas to k***a tyle obchodzi co zeszlo roczny snieg xD ja p******e ale ty jestes zjebany i musisz miec nudne zycie :v

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

To nawet śmieszne nie jest, pamiętam sam niedawno płakałeś o tym jak ciężko z silvera wyjść xD

Takie historyjki opowiadaj kolegom z grupy jp armi  :yay:

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

teraz dzieci i wgl te isamu itp grają w csgo i sama dzieciarnia przychodzi na tego cs go ale powiem wam małą historie :)

Idę sobie do sklepu z kolegą i jakies dziecko powiedziało w tle że wbił g1 w 8 wygranach to trzeba być xD

Ale historia bardzo urzekająca 

Opublikowano

ciekawe..

wycieczka z 10-12latkami

obstawiam ze byli to twoi rowiesnicy.

po2 jak grales z silverem 2 a blokda jest do 5? rang jakos to ty masz ledwo golda neh

@t

gj

Opublikowano

ciekawe..

wycieczka z 10-12latkami

obstawiam ze byli to twoi rowiesnicy.

po2 jak grales z silverem 2 a blokda jest do 5? rang jakos to ty masz ledwo golda neh

@t

gj

To była ze szkoły jakbys chciał wiedzieć, byli starsi i młodsi nie pomyslałes o tym?

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...